Welkom!

Na lang uitstelgedrag en koudwatervrees ben ik dan toch met deze site begonnen. Er is simpelweg te veel aan de hand en de situatie is te ernstig om er níet over te schrijven.

Sinds een aantal jaar voel ik aan dat er bepaalde zaken niet kloppen in de wereld om me heen. Daarmee bedoel ik vooral het Westen, aangezien ik in het Westen leef (Nederland), maar daarmee wil ik zeker niet zeggen dat het elders allemaal koek en ei is, integendeel.

Mijn zoektocht, of beter gezegd frustratie begon met een gevoel van vervreemding in mijn eigen land. Ik voelde me (met name in de Randstad-regio) steeds minder thuis. Dit heeft zowel te maken met de effecten van migratie als wel met zekere culturele en politieke ontwikkelingen.

Ik ben altijd in mijn hart een milieumens geweest. Ik heb een tijdje gewerkt als verkoper van ‘duurzame’ energie, heb in Polen actie gevoerd om het oerbos te redden en heb zo’n twee jaar op een ecodorp gewoond. Uiteindelijk heb ik echter moeten concluderen dat het hele milieu-narratief hypocriet is en dat er waarschijnlijk iets anders achter zit. Vooralsnog blijf ik een ‘groen’ denkend mens.

Ook van veel politiek correcte dogma’s kwam ik er gaandeweg achter dat deze niet werken, dan wel ronduit destructief zijn. Ook de zogenaamde ‘minderheden’ of kwetsbare groepen lijken er soms juist niet mee geholpen. Dit blog zal hier veel op in gaan. Zowel inhoudelijk als waar deze dogmatiek vandaan komt!

In vele reizen door Europa zowel liftend als op de fiets heb ik zelf gezien wat voor rare ontwikkelingen er zijn wat betreft migratie en krimpgebieden. In Frankrijk staan veel dorpen leeg. In Parijs vond ik in 2012 al dat de stad nogal ‘omgevolkt’ was. In 2017 besefte ik, gestrand in een Duits provinciestadje, dat ik van alle mensen daar op straat het beste Duits sprak..

Door me steeds meer in zaken te verdiepen ben ik meer gaan begrijpen over migratiepolitiek en hoe dit verweven is met andere ontwikkelingen. Vooralsnog, laat het absoluut duidelijk zijn dat ik, noch deze site oproepen tot haat tegen wie dan ook.

Dit blog is geen drang tot populariteit. Menig onderwerp/standpunt zal bij velen in het verkeerde keelgat schieten. Echter, als we de waarheid niet onder ogen komen, krijgen we daar vroeg of laat de gevolgen van te verduren. Op het spel staat niet minder dan vrede tussen volkeren, het voortbestaan van onze cultuur en ons volk en de vrijheid van crypto-communistische tirannie. Ook ben ik bewust, hoewel misschien wat utopisch, wat voor een mooie harmonieuze samenleving mogelijk zou zijn als we ons zouden bevrijden van zekere ketenen.

De covid-maatregelen in Nederland worden verwacht binnenkort een vlucht te nemen met 2G, de omvolking is in een sneltreinvaart gebracht in het gehele Westen en oorlogsdreiging rommelt al aan de oostelijke grens van Europa. Waar dit zich alles naartoe ontwikkelt lijkt niet te stoppen te zijn. Echter, gezien hoeveel propaganda er wordt gemaakt, hoe steeds meer mensen wereldwijd wakker beginnen te worden, hoe hulp uit onverwachte hoeken kan komen en hoe het Kwaad nou eenmaal altijd de neiging heeft vanzelf als een kaartenhuis in te storten moeten we zeker de hoop niet laten varen.

Ik hoop je, lezer, mee te nemen in mijn zoektocht naar de waarheid en de zoektocht naar oplossingen voor wat er gebeurt en al dan niet ons nog te wachten staat. Niemand is er mee geholpen om controversiële thema’s hierin te vermijden.

Deze auteur weet niet alles, noch weet jij dat. Er wordt hier geprobeerd naar beste kennis te schrijven. Fouten zullen zoveel mogelijk rechtgezet worden.

Samen staan we sterk en ik wens je een behouden vaart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: