Minidocu: “Joden in hun eigen woorden”

“Antisemitisme” blijft een heet hangijzer. Veel mensen hebben er een zeer naar gevoel bij, wat natuurlijk niet helemaal uit de lucht komt vallen. Er is zo’n 3 generaties lang propaganda gemaakt via de media en het onderwijs dat het zeer gevaarlijk en kwaadaardig is om Joden (als groep) te bekritiseren.

De volgende korte docu (weliswaar met matige video-editing capaciteiten gemaakt) geeft geen kritiek op Joden maar laat ze zelf aan het woord, voorzien van een weinig commentaar.

Deel deze video. Het was geen pretje hem te maken, om constant naar deze weinig vrolijk stemmende uitingen te luisteren. Het snijdt wel aan een belangrijk thema, waar we (als mensheid) een eerlijk gesprek over moeten voeren.

2 reacties op “Minidocu: “Joden in hun eigen woorden””

 1. Ik zie dat je weinig meer doet op Twitter (ondanks dat je profiel nog steeds actief is) deze docu is op ons forum geplaatst in december (waarvoor dank om het te maken).

  Voor wie interesse heef hier een draad met actuele updates over dit onderwerp te lezen op het forum ( dit een voortzetting van het onderwerp op Frisse Kijk ).

  De betekenis van “de Holocaust” binnen de huidige formatie van de Nieuwe Wereld Orde (NWO) is maar weinig mensen duidelijk. Sterker nog, de gehersenspoelde Westerse massa’s hebben geen benul van wat daarbij werkelijk speelt en van welke betekenis dit voor de toekomst van komende generaties zal zijn.

  Daarom hier mijn artikel ontleend aan de inleidende tekst bij Hoofdstuk 13 “De Holocaust als Nieuwe Religie” uit Jurgen H. Breedeveld’s Nederlandstalige Standaardwerk over ‘de Holocaust’

  https://afnv.forumeiros.com/t100-de-holocaust-de-nieuwe-religie

  Like

  1. Hoi Johannes,
   sorry voor mijn trage reactie.
   Goed om te zien dat Frisse Kijk een doorstart maakt. Ik heb veel erover gehoord.
   Zit je ook op telegram of iets dergelijks? of twitter? ik heb mijn oude account weer terug.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: